|
1. Preheat oven to 68°C using Steam mode, and poach eggs for 30 minutes. Slice onion. Grate ginger.
2. In a glass casserole, add sliced beef, Japanese soy sauce, mirin, cooking sake, grated ginger and light brown sugar. Mix well. Set aside to marinate.
3. In a lightly heated medium-sized pan, melt 2 tablespoons of butter. Fry sliced onions until brown. Add 5g of salt to release moisture.
4. When softened and caramelised, add remaining butter, marinated beef. Stir well.
5. Add chicken stock. Simmer for about 5 minutes to fully cook beef and allow absorption of stock. Season with salt and pepper to taste.
6. Serve with cooked Japanese rice, poached egg and chopped spring onions. Top with Togarashi as desired. Enjoy.
Induction hobs generate heat only where it is needed, and its lower temperature also keep hands safe from burning. These features ensure safety, convenience and energy savings.
The latest technology for perfect cooking results: Bosch built-in ovens deliver more flavour with steam baking, PerfectBake, PerfectRoast and much more.
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.