|
Add garlic, onion and soy beans into the food processor, then blend them into a paste.
Add oil and fry paste in a medium-heated pot.
Add chicken stock, soy sauce, pork belly and softened beancurd skin into pot.
Increase heat to bring the gravy into a boil.
Cover gravy with parchment or baking paper while it simmers for 1.5 hours.
Next, add mushrooms, cabbage, chilli, salt, pepper and chopped coriander.
Cook for another 20 minutes approximately, or till pork becomes tender.
Garnish with coriander leaves and serve with rice or steamed potato.
Saves on space, not on possibilities thanks to 50 functions
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.