|
Add chicken stock, seaweed, bonito flakes, soy sauce, sake and mirin to a pot.
Bring the mixture to a boil and remove from heat.
Allow the mixture to cool down and strain using a fine sieve.
* Chef’s tip: Strain the mixture through a fine sieve to ensure smooth consistency of the Chawanmushi.
Add the eggs into the mixture and mix well.
Place chicken and mushroom into cups/bowls that are suitable for steaming.
Distribute egg custard mixture equally into the cups/bowls.
Steam in a combi-steam oven or over a steamer for about 8 minutes.
To see if cooked, insert a toothpick into the middle of cup/bowl. If the toothpick comes out clean, the Chawanmushi is cooked.
The steam oven with PerfectBake and PerfectRoast: you get perfect results, automatically and gently.
Hand blenders are not only compact, simple to use and easy to clean, but also come with multiple accessories for chopping and blending – making them great for quick and convenient food preparation.
Saves on space, not on possibilities thanks to 50 functions
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.
Terima kasih atas ketertarikan Anda pada Peralatan Rumah Tangga Bosch.
Tujuan kami adalah untuk terus meningkatkan website kami dan informasi yang kami berikan. Dengan tujuan ini, kami ingin mengundang Anda untuk mengikuti survey singkat kami (sekitar 2-3 menit).
Jika Anda memerlukan bantuan, silakan hubungi kami atau hubungi kami di 0800 11 26724.
Terima kasih atas dukungan Anda.